Sunday, 22 April 2012

Umurku sudah 35 tahun?

www.tips-fb.com






Assalamualaikum,
Apa khabar kawan-kawan?

Alhamdulillah hari ini adalah hari yg paling istimewa krn hari ulangtahun kelahiran tuan punya  Mrs Blog nie..
iaitu tarikh 22 April 2012 aku dilahirkan pd 22 April 1977 di Hospital Kuala Pilah N.Sembilan Malaysia kiro org nismilan nih tp ayah org terengganu cmno tuh ?hehe
lagi beberapa minit tarikh ini akn bertukar jadi aku rasa sangat sayang tarikh istimewa ini rasa nak kekalkan jer tapi Allah SWT Maha Berkuasa atas segala..
Selamat Tinggal 22 April 2012 jika panjang umur kita pasti bertemu pd 22 April 2013 InsyaAllah.
Adakah umurku sudah 35 tahun?wahhh sudah brtambah banyak...tp amalanku sepatutnya banyak jugak utk akhirat nnt.ya Allah rasa insaf pula mlm nie..banyaknya dosa2ku ya Allah..ampunilah dosa hambamu ini

Pertama sekali aku ingin mengucapkan terima kasih tak terhingga buat suami tercinta yg jauh di kapal sebab wish happy birthday banyak kali sebelum tarikh ini dan hari ini jua ..aku sgt2 terharu dan sangat gembira sehingga menitiskan airmata.Terima kasih abg syg krn telah menjadi suami terbaik buatku dan papa penyayang buat ank2 kami.Walaupun abg belum sign off tapi hati ini tetap setia menanti kepulanganmu sayang dgn sabar..abg kata tunggu dia balik bercuti tak lama lagi baru celebrate sesama InsyaAllah..yeayyy!!

Terima kasih juga buat Mak tersayang krn telah melahirkanku dan Ayah yg telah membesarkanku,adik beradik juga keluarga,saudara mara dan rakan-rakan facebook yg wish happy birthday buat diriku..tak lupa juga buat rakan-rakan seperjuangan ahli2 PGK (PARTNERS GENG KAPAL) disayangi selalu yg wish SELAMAT HARI LAHIR buat diriku , terima kasih banyak-banyak  atas doa kalian.Semoga anda juga dilimpahi keberkatan hidup dr Illahi Amin..
Alhamdulillah syukur Ya Allah Engkaulah yg telah memanjangkan umurku, menyihatkanku juga memberi rezeki pdku tanpa di sangka2 krn Engkaulah perancang yang terbaik di dunia juga akhirat.
syukur dgn kurniaan Illahi
Syukur mempunyai suami yg bertanggungjawab,keluarga yg baik dan anak2 yg comel juga cerdik pandai..syukur Alhamdulillah

Alamak umurku sudah 35 tahun!rasa macam xpercaya tp inilah hakikatnya ..
Usia kita pasti akn tua juga ,kita semua tdk boleh nak elak semua ini..Yang penting amalan kita di dunia ini..
adakah mencukupi?tepuk dada tanyalah iman dan hati..waallahu'alam
akhir kata

Terima kasih buat semua atas doa-doa kalian buat diriku ini.
daku sangat terharu membacanya.


Terima Kasih Daun Keladi.
Lain kali singgah lah lagi.

4 ulasan:

Anne.Zain.Adelia said... Click To Reply!

happy birthday k azie... :)

Melati Qistyna's Mummy said... Click To Reply!

Selamat hr lahir buat puan blog, smg diberikan kesihatan Dan kebahgian selamanya....

#ehh, sama la Kita, tp kami bulan 11/8 ni, :D

AzieMan said... Click To Reply!

ANNE thank youuu :-)

AzieMan said... Click To Reply!

Qistina's mummy sorry msih lupa nama u...
Thank youuu,oh ye ker kita sebaya?hppy birthday in advance, semoga brbahgia di dunia dan akhirat amin

my signature